Allt om att resa i Sverige

Vårt avlånga land bjuder på en bedårande natur av de mest skiftande slag. I skog, mark och fjäll erbjuds äventyr, motion och rekreation. Historiska platser och undersköna städer som Stockholm ger turister en upplevelse som får dem att häpna. Lägg därtill sommarens bad i sjöar och hav, vinterns snöiga möjligheter och vi har ett land som passar alla oavsett nationalitet. Vi välkomnar besökare på vårt mest hjärtliga sätt.

Allt är möjligt

I Sverige kan man färdas med bil, buss, tåg, båtar och fartyg till de mest exotiska platser eller bara njuta av allting. Vi presenterar djurparker av toppklass, museer och guidade turer över hela landet. Sommarland och äventyrsbad kan kombineras med en svindlande resa på kanaler, nöjesparker, resor ut till naturreservat och öar i hav och stora sjöar. Det finns inga önskningar som inte vi kan uppfylla för våra välkomna turister.

Läs om allt Sverige har att erbjuda

Turism är viktigt för Sverige. Därför vill vi genom denna sajt dela med oss av så allt som du kan se och göra i Sverige. Vi har satt ihop en guide om alla aktiviteter och sevärdheter du bara inte får missa så att du lättare kan ta del av de möjligheter som svensk turism ger. Vi är ett team av duktiga och kompetenta medarbetare som utbildats i turism på högskola.

Vi guidar dig rätt

Så ta del av de råd och tips som vår guide erbjuder. På denna sajt hittar du artiklar om allt du kan tänkas vilja läsa om. Här saknas inget av vikt, vill du få spänning och äventyr så har vi det, önskar du lugn och ro i en skön miljö så kan vi även tipsa om det. Detta är sajten där du ska kunna hitta allt – vi guidar dig till en oförglömlig semester i Sverige!